Salonul de Artă

Stati Art – Dialog cu Arta, expoziție de grafică

Bibloteca Națională a Republicii Moldova în parteneriat cu Cursul de creație „Stati Art” a organizat pe data de 6 martie Salonul de Artă cu genericul Stai Art – Dialog cu Arta în cadrul căruia a fost vernisată o expoziție de grafică. Cursul de creație „Stati Art ” este o organizaţie privată, creată cu scopul de a valorifica creaţia artistică contemporană, realizată de artişti profesionişti şi amatori, oferind publicului larg o formă specială de comunicare, prin limbajul artistic, dezvăluind sentimente individuale, viziune artistică autentică și gustul estetic.

Expoziția cuprinde 52 de lucrări grafice ale participanților la curs, executate în ultimul an de activitate. Cursanți de toate vârstele, de la elevi de vârsta școlară mică, adolescenți, până la adulți din diverse domenii de activitate, dar pasionați de artă, de frumos, dar și de comunicarea prin penel și coloristică, care este oferită în cadrul orelor de curs – toți s-au simțit artiști în timpul vernisajului.

Salonul de Artă are scopul de a promova valorile culturale, arta în toate dimensiunile ei, dar și de a promova creația artistică contemporană.

Expoziția poate fi vizitată până la 22 martie, conform programului de activitate a secției Colecția de arte și hărți.

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe