Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, vă invită la expoziţia personală de Grafică de Carte şi Batic, a Nataliei Dermanskaia (Ţîganova) din Ukraina, Odessa, originară din Republica Moldova.

banner pt site Natalia Dermanskaya 960x450DSC04002  Nataliia Dermanskaia (Ţîganova) şi-a făcut studiile la Şcoala de Artă “A. Şciusev”, Colegiul Republican de Arte Plastice “I. Repin” din Chişinău, ulterior a plecat la Odessa, unde şi-a continuat studiile la Universitatea Pedagogică “V. D. Uşinski” din Odessa, facultatea Grafică, unde a şi rămas să activeze.  Lucrează în domeniul Graficii de şevalet, în tehnica acuarelă, peniţă, tuş. Execută lucrări în diferite tehnici – Batic şi Vitraliu (desen pe sticlă), lucrează în domeniul ilustraţiei de carte  pentru copii. Compoziţiile sale la renumitele poveşti sunt pline de mister, de bunătate, foarte atrăgătoare pentru copii.

Lucrările Nataliia Dermanskaia (Ţîganova) sunt procurate de colecţionari din Ukraina, Moldova, Rusia, Germania, Lituania, Norvegia.

 Vernisajul expoziţiei va avea loc pe data de 25 octombrie, 2019, ora 16.00 şi va putea fi vizitată până pe data de 30 noiembrie 2019.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: